Una hora con Ada

una hora con AdaUna hora con Ada és un programa que neix amb el desig i la intenció de crear un espai agradable en el qual puguis gaudir escoltant, reflexionant, aprenent, trobant respostes i, potser, fent-te preguntes que mai t’havies fet.

Parlem de creixement personal, metafísica, espiritualitat i, sobretot, ens agrada l’emancipació i la sobirania de l’ésser.

Ens agrada practicar el lliure pensament, descobrir i aportar noves idees; explorar la manera com ens relacionem amb els altres, amb nosaltres mateixos i amb el món en general. I també crear noves narratives que puguin contribuir a renovar la part enquistada que tota societat conté. Això ens fa sentir plens.

Ens agrada imaginar un món lliure en el qual cada ésser és conscient i responsable dels seus actes i coneix els límits on comença la llibertat del pròxim. Un món solidari però, sobretot, un món amb valors.

Ens fem moltes preguntes i busquem respostes perquè som coneixedors de les nostres limitacions, però ens atrevim a desafiar-les i anar més enllà.

Ens acompanyes?

El tercer dimecres de cada mes, a les 20h de la tarda, a Una hora con Ada, tindrem convidats amb els que conversarem de diversos temes, escoltarem algunes cançons i passarem una bona estona. Us esperem per compartir i crear una comunitat d’oients, amb interessos afins o no, dialogant per aprendre junts.

El programa s’emet en directe, en llengua castellana i està conduït per Hada Fernández.

Estarem encantats si vols participar aportant idees, dubtes o respostes. Pots fer-ho a través del telèfon 93 8453248 o enviant un mail a unahoraconada@gmail.com i intentarem donar resposta a totes les vostres consultes o aportacions.

Ens escoltem!